0761 - 71 11 90 johan@matchenmotcancer.se
Hej igen på er alla!
Nu startar vi bloggen där ni kan följa arbetet med Matchen mot Cancer 2018 och allt annat vi har för avsikt att genomföra i stiftelsen för att samla in pengar i kampen mot denna hemska sjukdom. För utom att skänka pengar till andra organisationer så vill vi skapa en mötesplats för alla cancerpatienter och deras anhöriga där de kan träffa andra i liknande situationer. För när jag skrevs ut från sjukhuset så sa man att jag var frisk men skulle få gå på kontroller under ett antal år framöver. Men jag kände mig inte frisk även om jag ser frisk ut på utsidan så sitter ärren i huvudet kvar under många långa år och just därför tror jag att denna typ av mötesplats kan vara bra.
Idag lanserar vi även vår omgjorda logga som är omgjord för att det skall vara lättare att trycka saker så som tröjor och jackor med mera, arbetet med att grunda stiftelsen rullar på och vi har lämnat in alla dokument för detta i höstas och väntar nu på svar från länsstyrelsen att den är registrerad.
å följ oss nu och se vad som kommer framöver och det kommer att hända mycket under 2018.
Mvh Johan