Hjälp oss att hjälpa

Matchen Mot Cancer arrangerar olika välgörenhetsevenemang till förmån för cancerforskningen. Allt överskott går oavkortat till hjälp för drabbade barn, ungdomar, vuxna och deras familjer så att de kan få den vård och det stöd de behöver.

Ge en gåva

Tack vare forskning överlever idag cirka 70 procent av de som drabbas av cancer. Var med och ge sjukdomen en riktig match genom att skänka pengar via vårt Swishkonto: 123 508 7408 eller Bankgiro 402-1911. Varje krona räknas.

Shoppa för forskning

Matchen mot Cancer har inlett ett samarbete med Shopping on net som innebär att en viss procent av det som handlas via deras hemsida på nätet går direkt till insamlingsstiftelsen Matchen mot Cancer. Vi är väldigt glada över detta samarbetet.

Köp underkläder

Allt som handlas via oss på länken nedan ger oss en viss procent i bidrag direkt till insamlingsstiftelsen Matchen mot Cancer. Vi är både stolta och glada över samarbetet med Ravelli.

Bli en ambassadör

Genom sitt kändisskap hjälper Matchen mot Cancers ambassadörer till att synliggöra våra evenemang.
Det betyder oerhört mycket för oss och vi är tacksamma och stolta över deras personliga engagemang.

Stöd oss som företag

För att kunna genomföra våra uppskattade evenemang så behövs sponsorer och ideella krafter. Alla kan tillföra något, liten som stor.