Årets Viktigaste Golf Event 2021

Åkersberga Golfklubb
2021-06-19

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Snart går årets golftävling av stapeln!

Se till att anmäla dig, så kommer du garanterat få en dag att minnas. Allt överskott kommer gå till att jobba mot att ingen, varken drabbad eller någon inom familjen, ska behöva känna sig ensam i deras egen match mot cancer.

Pga av rådande omständigheter med Covid-19 så kommer vi nog inte kunna ha den festival runt klubbhus och bana som tidigare. Men tävlingar utanför tävlingen kommer vi ändå ha, fast på ett mer digitalt sätt. 

Så håll koll här eller på vår facebook sida, som du självklart redan följer och gillar, visst?

Vi ska spela i år !

Özz Nujen kommer tillbaka med oförändrat lag och ska försvara titeln!

David Åslin

Henrik Strömblad

Vill du spela golf med någon av dessa så anmäl dig till Matchen mot cancer lördagen den 19 juni på Åkersberga GK

Vågar du gissa?

Längsta utslaget 

20 kronor för en gissning och ange i meddelandet hur många meter du tror det blir, samt bokstaven M. Hela meter kör vi och mätning är från tee på hål nummer 1. Självklart räknas bara utslag som stannar på fairway för aktuellt hål. Eftersom det går till välgörenhet, så får du gissa precis hur många gånger du vill..

Närmast hål

20 kronor för en gissning och ange i meddelandet hur många centimeter du tror det blir, samt bokstaven C. Hela centimeter kör vi och självklart räknas bara utslag som stannar på green för hål nummer 17. Eftersom det går till välgörenhet, så får du gissa precis hur många gånger du vill..

Hur gör jag för att vara med?

Du gissar genom att swisha 20 kronor till 123 508 7408 och i meddelandet skriva din siffra plus aktuell bokstav (M eller C). Vinnare kommer presenteras på vår facebooksida och hemliga priser kommer finnas att hämta upp på Åkersberga Golfklubb. Och du, det är för ett välgörande ändamål så passa på att gissa många gånger.