Ale GK

Ale GK, 29 juNI 2024

Vi ska spela!
Blir det i ditt lag?

00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder

Matchen mot Cancer familjen växer. Idag är vi glada att kunna berätta att Ale Golfklubb kommer att arrangera en deltävling under 2024 med sikte på Sverigefinalen 2025. Vi tycker det är så bra att fler och fler ställer upp för stiftelsen och samlar in pengar till cancerforskning och cancerrehab. Ale GK’ deltävling går av stapeln den 8 juli. Håll utkik efter anmälan om du vill vara med och spela. Kommer Team Dagerhamn försvara titeln eller kan det bli Team Nüjen eller kanske Team Wislander.

Vill du ge ett bidrag till Matchen mot Cancer, Swisha gärna ett bidrag till: 123 508 7408 #cancerforskning #cancerrehab #välgörenhet #insamling #matchenmotcancer2023

Här hittar ni mer info om Ale: https://www.alegk.se/

våra lokala hjältar

Tack till er som verkligen tror på oss

Utan dessa helt underbara företag skulle vi inte kunna genomföra dessa tävlingar. Med deras hjälp kommer resan mot vår vision att vara så mycket enklare.. och roligare!
icakvantumn logotyp
Live it logotyp
BW Master Brand logotyp
byggtuppen logotyp
dormy logotyp
golfkrogen akersberga logotyp
easytryck logotyp
berga blommer logotyp
NordicEco logotyp
oppethav logotyp
Securitas Logotype
SvenskaVakt Logotype
Stumpansbrodyr Logotype
sju systrar Logotype

Swisha ditt stöd till
123 508 7408

Vill ditt företag vara
sponsor?

Utan våra fantastiska sponsorer har vi inte möjlighet att genomföra dessa tävlingar och samla in pengar till vårt ändamål. Var med och sponsra årets roligaste event och hjälp oss i Matchen Mot Cancer!