Business Club

business CLUB

Ett perfekt sätt att
bidra

Bli en del av vår Business Club och ta ett aktivt steg mot att hjälpa cancerdrabbade patienter och deras anhöriga. Oavsett om du är en stor eller liten sponsor så ingår ett medlemsskap i vår Business Club. För dig som privatperson eller har enskild firma så erbjuder vi möjligheten att bli medlem i vår Business Club för endast 2000 kr per år.

Som medlem får du möjlighet att nätverka med andra som har samma mål som dig – att stötta cancerdrabbade och deras anhöriga. Du får också chansen att lyssna på gripande och inspirerande föreläsningar från personer som har varit drabbade av cancer som patienter eller anhöriga, samt föreläsningar från våra ambassadörer och andra profiler. Varje historia är unik men tillsammans bidrar de till en ökad förståelse för den ensamhet och rädsla som många cancerdrabbade och deras anhöriga upplever.

Bli en del av vår Business Club och gör en skillnad idag.

föreläsningar

Boka en föreläsning
Med Johan

Vill ni ha en intressant föreläsning om hur Johan fann sin starka motivation att dels överleva men även hur han med hjälp av sin idé med stiftelsen Matchen mot Cancer rehabiliterat sig i avsaknaden av rehabilitering från sjukvården? Tveka då inte att kontakta Johan för en offert på föreläsning om motivation.

Johans berättelse är en berättelse ur verkliga livet som verkligen berör när det gäller att vara cancerpatient men även hur han sett hur detta påverkar anhöriga.

2017 skapade Johan golftävlingen matchen mot cancer som i år fyller 7 år och som varje år lockar spelare och profiler från idrott, media och skådespelare för att samla in pengar.

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

Ert stöd gör
skillnad!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med dig och berättar mer om vår Business Club och våra föreläsningar.

Swisha ditt stöd till
123 508 7408

ensam är inte stark

Tack till er som verkligen tror på oss

Vi är så tacksamma för de fantastiska företagen som är en del av Matchen mot cancer. Med deras hjälp kommer resan att nå vår vision både gå snabbare och vara roligare!
GetAccept_Logo_Grey_Web-300x68-1
Live it logotyp
gamebook-logo
Logo 3
firsthotels-logo
image005
LF_Logo_Dalarna_Vanster_RGB
webtec
abacus_logo
prishuset
Untitled design (5)
litium-logo
signflex_-logo-1536x542
Shiki-logo-2021-svart
Upsales_logo_Blue_RGB-300x57-1
bokio_logo-primary_blue
Paloma
CPG LOGO 2023 mockup Black
Sånga-logotyp_hotell&konferens
Takab_Primary Red Blue
Glasspojkarna
Stenviken Hantverk Logga
fortnox-logo-300x153-1
brands4u-logo
Latitude_logo_svart
Untitled design (8)